Sodexo BRS România reia două din proiectele sale, Servathon și Cadouri cu Suflet, printr-o donație de 35.000 de lei.

Prin campania Servathon, Sodexo a donat alimente și produse de strictă necesitate persoanelor în nevoie. Anul acesta, campania se desfășoară în parteneriat cu Asociația Magic și constă în oferirea a 66 de pachete MagicBOX în valoare totală de 20.000 de lei familiilor cu copii în tratament oncologic din întreaga țară.

Coletele sunt livrate de Asociația Magic și conțin alimente de bază, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, rechizite, jucării sau produse care răspund nevoilor imediate, pentru a ameliora situația materială a familiilor în perioada tratamentului.

În completarea acțiunilor CSR ale companiei, anul acesta angajații Sodexo s-au mobilizat pentru a pregăti Cadouri cu Suflet pentru 40 de copii defavorizați, incluși în programele desfășurate de Asociaţia „Touched România” și de către Centrul de Zi „New Odyssey”. Scrisorile copiilor trimise către Moș Crăciun au determinat personalizarea cadourilor, care au fost adaptate necesităților și vârstei acestora: jucării care vizează stimularea cognitiv-senzorială și auditivă, jocuri și jucării pentru logopedie și socializare.

Sodexo BRS România a oferit și o donație de 15.000 lei pentru susținerea programelor educaționale urmate de copiii cu autism și TSA, în cadrul Centrului de Zi „New Odyssey”.

Sodexo Benefits and Reward Services activează în domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor și face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

Sursa foto: Sodexo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri