Kaufland România anunță pachetul de beneficii oferit la nivelul anului 2022 celor peste 15.000 de angajați din cadrul celor 152 de magazine din țară, cele 2 platforme logistice din Ploiești și Turda, cât și pentru sediul central din București.

În perioada ianuarie – aprilie 2022 retailerul a acordat beneficii în valoare de 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie – decembrie să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători în valoare de 41 milioane lei.

De asemenea, începând cu luna iunie angajații vor beneficia de majorarea grilelor salariale, venitul mediu brut al angajaților din departamentele Vânzări și Logistică ajungând la 7600 lei brut, valoare care include sporurile și tichetele de masă. În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

Valoarea totală a pachetului de beneficii pentru angajați în acest an financiar se ridică la suma de 78 milioane lei și include diverse beneficii și majorări salariale pentru toate posturile de execuție din cadrul companiei.

Pentru noi este important ca toți colegii, indiferent de poziție sau departament, să se simtă apreciați și să știe că munca le este recompensată pe măsură”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland România.

Primele și voucherele reprezintă însă doar o parte din pachetul de beneficii pe care Kaufland România îl acordă angajaților săi.

Suplimentar, aceștia beneficiază de: zile în plus de concediul de odihnă – calculate în funcție de vechimea în companie, asigurare voluntară de sănătate, pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului școlar, în cazul angajaților cu copii, cursuri online gratuite pentru copii, dar și de reduceri la serviciile acordate de diverși parteneri externi (abonamente la telecomunicații, servicii de turism și servicii culturale).

Sursa foto: Shutterstock / Sorbis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri