Pentru orice companie este esențial să acorde suport continuu clienților săi. Dacă în trecut comunicarea se făcea, aproape exclusiv, prin apel telefonic sau email, în prezent, solicitările clienților pot veni pe o multitudine de canale de comunicare. Pentru a centraliza eficient întreaga arhivă a conversațiilor, și pentru a răspunde mereu prompt, este recomandat ca orice companie să dețină un serviciu de tip Omnichannel.

Intrată pe piața din România în acest an, Daktela reprezintă o soluție de Call & Contact Center în cloud, ce integrează 200 de funcții de comunicare cu clienții și permite interacțiunea cu aceștia prin telefon, e-mail, webchat, SMS, Viber, Facebook Messenger și WhatsApp. Având acoperite astfel majoritatea canalelor de comunicare aflate la îndemâna consumatorului, compania are siguranța că nu omite niciun apel primit de la clienții săi și poate oferi suport 24/24, având acces la istoricul conversațiilor pe orice canal de comunicare.

Daktela este soluția ideală pentru IMM-uri

”Daktela a fost gândit ca un software de Call Center eficient, accesibil și ușor de utilizat pentru orice companie, de orice dimensiune. În funcție de necesitățile business-ului, Daktela poate integra până la 200 de funcții de comunicare cu clienții, iar fiecare companie are posibilitatea de le alege pe cele potrivite. Pentru IMM-uri, spre exemplu, oferim servicii de voce și mesagerie la prețuri accesibile, astfel încât orice client beneficiază de eficiență crescută și productivitate prin utilizarea acesteia. Daktela a câștigat deja încrederea a peste 1000 de clienți din Europa”, declară Mihai Nica, Country Manager Daktela România.

Retail jobs

Ce funcții oferă Daktela pentru a eficientiza activitatea business-ului

Înregistrarea apelurilor

Apelurile primite și efectuate, atât interne, cât și externe, sunt înregistrate și redate în interfața web Daktela, pentru stocarea conversațiilor utile din comunicarea cu clientul. De asemenea, se pot descărca și înregistrări bulk.

Cozi de apel

Configurarea cozilor de apel poate fi făcută personalizat. Cele mai comune atribute luate în calcul sunt nivelurile de prioritate, mesajele personalizate și mesajele vocale de bun venit. Toate acestea sunt în strânsă legătură cu solicitările clienților.

IVR

Daktela oferă un număr nelimitat de ramuri IVR. Acestea pot fi interconectate pentru a forma o structură complexă. Totul se poate configura prin interfața web Daktela, inclusiv înregistrarea propriilor mesaje. Toată activitatea IVR este stocată în scopuri de raportare.

Citeste si:
Cconstructor român a câștigat contractele a 3 loturi pe Autostrada...
Grindeanu: Un constructor...

Pagină de client cu istoric de comunicare

În cazul unui apel primit, pagina de client este deschisă automat. Odată ce apelul este finalizat, pagina de client este actualizată automat fără nicio intervenție din partea agentului. Astfel, se creează un istoric complet de comunicare cu clientul.

Modul de ticketing / helpdesk

Aplicația Multi-Channel de Ticketing este ușor de utilizat, are o interfață web modernă care ajută la procesarea cererilor / comenzilor primite din partea clienților și la îndeplinirea sarcinilor interne ale companiei. Este unul dintre modulele cu cea mai mare cerere în piață, deoarece se integrează cu serverul de mail existent, oferă posibilitatea de adăugare atașamente, comentarii și useri, integrare CRM, căutare text avansată și configurarea categoriilor de tickete.

Gestionarea apelurilor pierdute

Daktela oferă un sistem inteligent de gestionare a apelurilor pierdute. Toate apelurile pierdute sunt salvate în sistem, iar agenții pot apela aceste numere dacă este necesar. De asemenea, software-ul oferă statistici în timp real și rapoarte privind apelurile pierdute.

Setarea cozilor de apel pe baza priorității

Cozile de apel pot fi configurate pe baza unei game variate de priorități și abilități. Odată configurat, sistemul alege întotdeauna agentul potrivit pentru fiecare apel. Setările pot fi modificate în timp real.

Software de rutare inteligentă a apelurilor

Software-ul Daktela permite rutarea inteligentă a apelurilor către agenți. Software-ul LastAgent direcționează apelurile către persoana care a vorbit ultima dată cu clientul. Acest lucru garantează că clientul nu va fi nevoit să își explice din nou problema la apelul ulterior.

Citeste si:
Lidl inaugurează trei magazine noi magazine. Unde vor fi situate...
Lidl continuă să se extindă:...

Statistici și rapoarte

Software-ul Daktela Call Management Reporting oferă o gamă completă de rapoarte istorice predefinite pentru toate canalele de comunicare acceptate. Acestea sunt utile Team Leaderilor, pentru a evalua performanța agenților.

Apelare predictivă

Soluția Daktela ajută la maximizarea activității agenților și a eficienței costurilor pentru contact center-ul companiilor. Sistemul este configurat pentru a apela o listă de numere de telefon. Evaluează toate apelurile neproductive și se asigură că apelul este transferat către un operator disponibil.

Despre Daktela

Daktela, furnizor internațional de soluții software Call Center Omnichannel, a fost lansat în 2005 la Praga și oferă soluții PBX în cloud, module Customer Care Omnichannel ce permit contactarea clienților B2B prin telefon, e-mail, SMS, webchat și rețele sociale, într-o singură platformă.

Peste 1000 companii internaționale au apelat până acum la software-ul Daktela, compania gestionând una din cele mai mari rețele de infrastructură VoIP în cloud din Europa, cu 4 data centere, peste 11 milioane de minute lunar și mai mult de 21.000 licențe lunare vândute global.

Testare gratuită pentru 14 zile – Demo Software Call Center & Contact Center

Daktela oferă posibilitatea companiilor să testeze gratuit, pentru 14 zile, soluțiile software all-in-one pentru Call Center și Contact Center. Versiunea demo are aceleași funcționalități precum un cont activ cu licență. De asemenea, experții Daktela oferă o prezentare online gratuită, de 30 de minute, tuturor celor care se programează aici.

Citeste si:
Liberty a cumpărat o nouă platformă siderurgică în Coreea de Sud
Liberty a cumpărat o nouă...

Sursa foto: Daktela

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F