La începutul acestei săptămâni, s-a deschis Palas Campus Iași, cea mai mare clădire de birouri din România, în urma unei investiții de 120 de milioane de euro. Una dintre cele 13 companii care își au sediul în noua clădire de birouri este Cognizant Softvision – unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul ingineriei software din România. Am fost în vizită în biroul de 3.000 m.p. al companiei, unde cei aproape 400 de angajați pot lucra împreună în spații colaborative și creative sau în spații mai mici pentru diverse activități individuale.

Așasar, angajații Cognizant pot experimenta noul sediu compus din diferite hotspoturi:

  • Agora - destinată evenimentelor de mari dimensiuni;
  • Innovation Labs - pentru explorarea tehnologiei și încurajarea inovării;
  • Community Corners - pentru echipele tehnice;
  • Zone de socializare și relaxare. Aici este inclusă și sala de jocuri în care angajații pot juca tenis de masă, board games, jocuri pe consolă sau pe un simulator de Formula 1 (Cognizant este sponsor al echipe de Formula 1 Aston Martin).

Palas Campus birou CognizantPalas Campus birou CognizantPalas Campus birou Cognizant

Modelul nostru de lucru hibrid oferă flexibilitate angajaților noștri, care vin, în medie, două zile pe săptămână la birou. Noul nostru sediu din Iași găzduiește aproape 400 de angajați și vrem să oferim fiecăruia dintre ei o experiență personalizată care să se potrivească stilului lor de viață.

Mihai Constandis, Country Manager Cognizant România

Conceptul de design interior ales de Cognizant oferă spații care reunesc practici de colaborare și muncă individuală, dar și ateliere, adaptate noii realități de astăzi, care pune accent pe echilibrul dintre muncă și viața profesională și cea privată.

Palas Campus birou CognizantPalas Campus birou CognizantPalas Campus birou Cognizant

"Ne bucurăm să facem parte din acest complex, chiar în centrul orașului, care ne permite să oferim un spațiu creativ și modern, menit să încurajeze colegii să se conecteze, să colaboreze, să învețe și să utilizeze tehnologiile viitorului, în activitatea lor de zi cu zi. Alegerea noului sediu demonstrează aprecierea noastră pentru feedback-ul colegilor care și-au dorit să fie împreună, în același sediu, iar aici avem o experiență de lucru ideală", a adăugat Constandis. 

Palas Campus birou CognizantPalas Campus birou CognizantPalas Campus birou Cognizant

Anul acesta, compania Cognizant marchează 25 de ani de prezență în România și are birouri în Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara și Baia Mare. Pe piața locală, compania este unul dintre cei mai mari angajatori IT, cu peste 2.500 de specialiști în tehnologie.    

Palas Campus, dezvoltat de compania IULIUS în centrul Iașului, este cea mai mare clădire de birouri din România din punct de vedere al suprafeței, cu 60.000 de metri pătrați închiriabili. Conceput că un proiect mixt integrat, Palas Campus include, la parter, restaurante, cafenele, un supermarket, o sală de fitness, un centru medical și o zonă de servicii.Totodată, beneficiază de 625 de locuri de parcare în subteran, 650 de metri lungime de piste de ciclism, spații securizate pentru biciclete, precum şi vestiare și dușuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri