TenarisSilcotub a finalizat investitiile asumate la preluarea Donasid Calarasi

Compania TenarisSilcotub Calarasi a finalizat investitiile asumate la preluarea producatorului de tevi Donasid Calarasi, in valoare de 35,7 milioane euro, cu cinci ani mai devreme de termenul prevazut initial, respectiv 2012

Programul investitional a vizat in principal masuri pentru protectia mediului si modernizarea echipamentelor tehnice pentru maximizarea capacitatii de productie.

“Prin finalizarea cu cinci ani mai devreme a investitilor asumate am demonstrat in mod clar ca suntem interesati nu numai in dezvoltarea fabricii din Calarasi, dar si in intarirea pozitiei companiei noastre in Romania,” a declarat Paolo Bassetti, Vicepresedinte TenarisSilcotub.

Tenaris, cel mai mare producator mondial de tevi de otel, a preluat combinatul siderurgic Donasid Calarasi in urma cu doi ani si mai detine in Romania fabrica de tevi Silcotub Zalau.

TenarisSilcotub, listata la Bursa de Valori Bucuresti, a afisat pe trimestrul I din 2007 un profit net de 40,36 milioane lei (12 milioane euro), de 2,3 ori mai mare decat in intervalul similar din 2006, pe fondul triplarii rezultatului din exploatare. in primul trimestru din 2007, afacerile companiei au avansat cu 23,6%, pana la 190,79 milioane lei (56,87 milioane euro), fata de intervalul similar din 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri