România ar trebui să-şi permită să aibă un avion înregistrat la Armată pentru preşedinte şi premier, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, scrie Agerpres.

"În ceea ce priveşte avionul, n-o să fiu eu foarte simpatic, dar România ar trebui să-şi permită să aibă un avion la Armată, nu în altă parte, cu care merge preşedintele, merge premierul, aşa cum fac toate statele. Şi atunci nu trebuie să închiriezi de la unii şi de la alţii, nici nu ştii cine sunt, cu ce oferte vin. Trebuie să ai în acel avion comunicaţii speciale, nu trebuie să fie un avion cu nu ştiu ce lux, aşa cum au toate statele din jurul nostru. Sunt state mult mai, hai să spunem aşa, mai sărace şi îşi permit un avion", a declarat Kelemen Hunor la TVR Info.

Potrivit acestuia, "dacă un stat, pentru preşedinte, pentru premier, nu îşi permite un avion, atunci înseamnă că avem o problemă".

"Putem să fim demagogi: "Eşti preşedintele României, ia-ţi bilet la Wizz Air şi du-te!". Nu trebuie să fim demagogi. Nu este ceva extravagant, în 2023, în secolul XXI, să existe un avion la Armată, înregistrat la Armată, care-i duce pe şeful statului şi pe şeful Guvernului în delegaţiile oficiale. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri