In Bucuresti au fost raportate 2.052 de posturi vacante, in Dolj - 813, in Hunedoara - 699.

In schimb, in judetul Alba au fost raportate cele mai putine oferte de munca - 10, urmat de judetele Galati, cu 23 de oferte, Mehedinti,- 32, Bistrita Nasaud - 48 locuri de munca disponibile.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 606 de posturi libere, cele mai multe fiind pentru ingineri si subingineri - 218 de locuri de munca, asistenti medicali generalisti - 59, contabili - 26.

Citeste si:

Agentiile judetene au mai raportat catre ANOFM 10.836 de oferte de munca pentru persoanele cu studii medii si profesionale, cele mai multe fiind pentru confectioneri-asamblori de articole textile - 931 de posturi, muncitori necalificati in industria confectiilor - 507, operatori confectioneri pentru industria de imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice - 441, muncitori necalificati la ambalarea produselor solide si semisolide - 366, muncitori necalificati la demolari de cladiri, zidarie, mozaic, gresie, parchet - 273 de locuri de munca.

Potrivit datelor, firmele din industria textila din Romania au ramas cele care au cele mai multe oferte de angajare pentru acest interval.

Cele mai putine locuri de munca in perioada 18 - 25 decembrie sunt pentru consilieri de economie generala si gipsari - 10 posturi libere, consilieri financiari-bancari si medici rezidenti - 9 oferte, consilieri juridici si asistenti farmacisti - 8, manageri de proiect - 7, crupieri - 6, redactori - 5, alpinisti utilitari - 4, arhitecti de cladiri - 3, traducatori - 2 slujbe vacante.