Furnizorul de energie electrica Enel Romania a lansat un pachet special de furnizare dedicat internautilor. Acest pachet, denumit E-Light, este disponibil la nivel national, iar valoarea abonamentului este de 0,1 lei pe zi. Oferta este valabila pana la 31 mai, doar pentru consumatorii casnici.

„E-Light are o structura simpla si transparenta, cu un abonament in valoare de 0,1 lei / zi / loc de consum, indiferent de volumul de energie consumata, plus un pret al energiei electrice de 0,162 lei / kWh, care este constant timp de doi ani de la semnarea contractului. La acest pret, se adauga tarifele reglementate de ANRE - servicii de transport, sistem si distributie, cogenerare, certificate verzi, accize si TVA”, se arata intr-un comunicat al Enel.

Potrivit Enel, pentru un consum lunar de 100 kWh, factura lunara a unui client cu abonamentul E-Light este cu 6% mai mica fata de cea a unui client de pe piata reglementata care foloseste cea mai uzuala oferta de pe acest segment de piata.

Enel Romania face parte din grupul italian Enel, care are 61 milioane de clienti in peste 30 de tari din lume. Grupul italian este prezent pe piata din Romania din 2005 si deserveste, cu 3.100 de angajati, peste 2,7 milioane de clienti.

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație Bursiera »


Setari Cookie-uri