BCR si Visa au lansat in aceasta saptamana cardul de cumparaturi contactless ce are integrata si aplicatia pentru achitarea calatoriilor cu RATB.
PowerCard Standard Contactless Visa este primul card de credit contactless din Romania ce are integrata aplicatia pentru plata calatoriilor RATB, afirma oficialii bancii. BCR a vandut aproximativ 4.500 de carduri de debit contactless ce pot fi utilizate in RATB si pentru plata cumparaturilor.

Cardul de credit in lei are o dobanda variabila compusa din indicele Robor la 3 luni plus o marja de 11,5%. In prezent, dobanda este de 17,18% pentru cardurile negarantate. Clientii care constituie si un depozit colateral obtin o dobanda de 12,18% la cardul de credit.

“Anul 2011 este in mod clar anul tehnologiei contactless in Romania. Suntem increzatori ca ancorarea acesteia in comportamentul zilnic al bucurestenilor va fi determinata de utilizarea cardurilor contactless la plata calatoriei cu transportul in comun”, sustine Catalin Cretu, director general Romania, Visa Europe.

Linia maxima ce poate fi obtinuta pe noul card de credit emis de BCR, fara garantii, este de 20.000 de lei, iar valabilitatea limitei de credit este nelimitata. Emiterea cardului costa 30 de lei, iar comisionul de administrarea anuala este de 30 de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri