Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a inceput un control inopinat la Astra Asigurari dupa ce a analizat sesizarile primite cu privire la polita Astra Medica Bonus, a anuntat autoritatea de reglementare, informeaza Mediafax.
"Consiliul Comisiei s-a intrunit joi intr-o sedinta extraordinara, pentru a analiza sesizarile primite cu privire la produsul Astra Medica Bonus, pus in vanzare de Astra Asigurari. Pentru verificarea modalitatii de subscriere a politelor de asigurare de sanatate din portofoliul Astra, in spiritul respectarii prevederilor legale, Consiliul a aprobat desfasurarea unui control inopinat la acesta companie, incepand din 16 decembrie", se arata intr-un comunicat al CSA.

Astra Asigurari este cel mai mare asigurator local dupa nivelul primelor subscrise in 2010, care au depasit un miliard de lei.

Pe site-ul companiei, Astra Medica Bonus nu figureaza la sectiunea asigurari de sanatate.

Citeste pe aceeasi tema: Ce se ascunde in spatele mega-afacerii cu “reforma sanatatii”?



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri