Bancpost a lansat un credit agricol destinat firmelor mici si PFA

Bancpost, subsidiara locala a EFG Eurobank, a lansat o facilitate de pre-finantare a subventiilor APIA, dedicata companiilor mici si persoanelor fizice autorizate care activeaza in sectorul agricol.

Astfel, clientii pot dispune in avans de fondurile necesare desfasurarii activitatii curente, inclusiv a platilor catre bugetul de stat, pana la incasarea subventiei de la APIA.

Creditul poate fi accesat de orice societate comerciala sau PFA cu maxim 250 de angajati pentru care APIA emite adeverinte de inregistrare privind acordarea ajutoarelor de stat.

Valoarea finantarii este de 80% din valoarea subventiei inscrisa in adeverinta eliberata de APIA si se acorda printr-o documentatie simplificata, fara garantii materiale prezentate de clienti, in baza adeverintei mentionate si a garantiilor FGCR.

Totodata, clientii care acceseaza acest tip de credit beneficiaza de dobanda transparenta in functie de indicii pietei, precum si de gratuitate la comisioanele de administrare si de neutilizare.

In ceea ce priveste rambursarea creditului, precum si a dobanzii aferente intregii perioade de derulare a creditului, aceasta se realizeaza automat la incasarea subventiei de la APIA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri