Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a spus, joi, ca au fost facute analize "profesionale" inainte ca banii de la unele ministere sa fie luati si realocati si, in opinia sa, toti ministrii sunt multumiti pentru ca "au plecat zambind" si "nu s-au auzit tipete" din sala de sedinta a Guvernului, scrie Mediafax.
La finalul sedintei in care s-a aprobat rectificarea bugetara, vicepremierul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost solicitat de jurnalistii acreditati la Palatul Victoria sa prezinte sumele mai importante alocate sau retrase de Guvern si ministerele care le-au cedat sau, dupa caz, le-au primit.

"Nu va pot spune pentru ca n-am aceste date, cat am luat de ministerul cutare sau cutare. N-are importanta. Din moment ce ministrii sunt multumiti. Ati vazut, au plecat zambind acasa", a spus Florin Georgescu.

Insistand asupra intrebarii, jurnalistii au dorit sa afle de la vicepremier daca toti ministri au fost multumiti de noile bugete.

"N-au iesit tipete din sala Guvernului, lumea a fost destinsa. Ce importanta are ca s-au luat 100 de milioane de colo si s-au mutat dincolo? S-au facut analize profesionale pentru a ajunge la asemenea concluzii. Daca nu mai sunt intrebari, va multumesc pentru atentie. La revedere!", a conchis Florin Georgescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri