Schimbare in comunicarea BCR: Cornel Cojocaru ii preda stafeta lui Ionut Stanimir

Cornel Cojocaru, unul dintre cei mai buni comunicatori din piata bancara, a fost inlocuit de catre Ionut Stanimir in functia de director de comunicare al BCR.

Cojocaru a ocupat timp de aproape 16 ani aceasta pozitie, iar in prezent a ramas in functia de senior consultant pe teme de comunicare la BCR.

Inainte de a lucra in cadrul bancii, Cojocaru a fost jurnalist la Televiziunea Romana (1993-1997), unde s-a ocupat de domeniile finante-banci si politic.

Ionut Stanimir a ocupat anterior functia de sef al departamentului de comunicare externa din cadrul BCR, iar in luna februarie a anului trecut s-a vehiculat ca ar putea prelua pozitia de purtator de cuvant al Guvernului Ungureanu.

Noul director de comunicare al BCR a lucrat la Erste Bank in Viena intre 2006 si 2010, unde a coordonat comunicarea pentru tarile din ECE.

Totodata, Stanimir a ocupat pozitia de account manager si strategic planner la compania de consultanta Synergy Communications, fiind responsabil cu campania de comunicare pentru privatirea BCR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri