EximBank apasa pedala creditarii si creste cu 40% la noua luni

Volumul total al finantarilor acordate de EximBank in primele noua luni ale acestui a depasit cu 40% nivelul inregistrat la finele anului trecut, ceea ce a condus la majorarea profitului brut cu 28% fata de perioada similara din 2012.

”Ne-am stabilit ca obiectiv principal dinamizarea activitatii in directia finantarii companiiilor romanesti si, iata, rezultatele o arata, suntem pe drumul cel bun: volumul creditelor acordate a urcat in primele noua luni cu 40% fata de decembrie 2012, depasind 1,5 miliarde de lei”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

El a adaugat ca, dupa primele noua luni ale anului, expunerea totala a bancii a urcat la 4,4 miliarde de lei, valoare de peste trei ori mai mare fata de 2009.

Halalai sustine ca accelerarea activitatii comerciale a creat premisele pentru un rezultat financiar pozitiv, EximBank incheind perioada ianuarie – septembrie cu un profit brut mai mare cu 28% fata de acelasi interval din 2012.

Pe parcursul acestui an, banca a implementat un nou concept organizational - care presupune existenta a patru directori regionali ce coordoneaza vanzarile la nivel national, proces derulat in paralel cu extinderea retelei teritoriale.

Citeste si:
Aplicatie online pentru IMM-uri ca sa vezi daca te incadrezi la credit
EximBank lanseaza o aplicatie...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

”Am inaugurat in acest an patru agentii, la Galati, Pitesti, Ploiesti si Targu Mures. Ne propunem sa continuam acest proces de extindere a acoperirii, tinta fiind ca reteaua bancii sa ajunga in 2014 undeva la 20 de unitati, fata de 12 la finele anului 2012”, a mai spus presedintele EximBank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri