Salariul lunar al lui Misu Negritou ca presedinte al ING Bank s-a cifrat la 46.000 de lei pe luna. El are o experienta de 15 ani ca bancher in cadrul ING Bank, unde a ocupat pe rand functii executive, ajungand CEO. Inainte de a trece la ASF, bancherul se afla intr-o pozitie non-executiva de presedinte al bancii si presedinte al Consiliului de Supraveghere.

Asumarea de functii publice i-a obligat pe fostii manageri din mediul privat sa-si anunte lefurile incasate in marile companii. Spre comparatie, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a incasat anul trecut, ca director Petrom, venituri totale de 429.419 de lei (97.000 de euro), arata datele din declaratia sa de avere.

Venituri mai mari decat ale lui Razvan Nicolescu, dar mai mici decat ale lui Misu Negritoiu avea Alexandra Gatej, numita in 2009 consilier prezidential in cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern si International al Administratiei Prezindentiale. Ea avea in 2008, in calitate de presedinte al Unilever South Central Europe (USCE), un venit lunar de 18.000 de euro.