Produsul de creditare consta in finantarea activitatii curente si a investitiilor, pe termen mediu si lung, in conditiile unei dobanzi subventionate si cu cerinte reduse de garantii.

"Din momentul lansarii produsului in piata – in urma cu un an – si pana in prezent am acordat peste 1.000 astfel de finantari si ne asteptam ca pana la finalul Programului sa dublam acest numar. Luand in calcul si rezultatele inregistrate in cadrul primei initiative JEREMIE, Raiffeisen Bank e lider pe piata locala in acordarea acestui tip de finantare", a declarat Monica Udrescu, Director Executiv al Ariei IMM la Raiffeisen Bank.

JEREMIE ("Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises") este acronimul utilizat in perioada de programare 2007-2013 pentru instrumentele financiare pentru IMM finantate din fonduri structurale. In Romania, initiativa JEREMIE este administrata de catre Fondul European de Investitii si este sustinuta prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitătii Economice” 2007-2013, cofinantat din Fondul European Regional pentru Dezvoltare, avand un buget final de 225 milioane Euro prin care se vor acorda finantari totale de peste 600 milioane Euro