Jamiex Foxx si Floyd Mayweather Jr. sunt o parte dintre vedetele care apreciaza criptomonedele si au ales sa promoveze finantarea startup-urilor blockchain pe diferite platforme de socializare. Pe de alta parte, seful JP Morgan a expus un punct de vedere extrem de vehement impotriva criptomonedelor.

Jamie Dimon, presedintele JP Morgan, a avut un punct de vedere extrem de vehement impotriva monedelor digitale pe care le considera bune numai pentru dealerii de droguri, criminali si persoanele din Coreea de Nord. Acesta a adaugat ca orice angajat al bancii JP Morgan care va fi prins ca utilizeaza Bitcoin va fi concediat “intr-o secunda”.

Pe de alta parte, mai mult vedete promoveaza utilizarea criptomonedelor prin intermediul mai multor postari pe retelele de socializare. Autointitulandu-se “Floyd Crypto Mayweather”, renumitul pugilist american a promovat, atat prin intermediul contului de Instagram, cat si pe cel de Twitter, rundele de investitii lansate de catre doua startup-uri blockchain. Unul dintre acestea a strans peste 30 de milioane de dolari, conform Coindesk.com.

In goana dupa criptomonede a intrat si actorul Jamie Foxx care, printr-o postare pe Twitter, a promovat runda de finantare a startup-ului Cobinhood, care promite sa aiba comisioane zero pentru tranzactii.

Citeste si:
Parteneriat surpriza pe piata criptomonedelor: Ce banca intra in joc?
Parteneriat surpriza pe piata...

Sursa foto: By TZIDO SUN / shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Peste 75 de banci testeaza solutia blockchain dezvoltata de JP Morgan