Initiativa Raiffeisen Bank „Factory by Raiffeisen Bank” consta in organizarea unui concurs de proiecte, organizat in mai multe etape, in urma caruia aproximativ 100 de idei de afaceri vor obtine finanatere de la banca in conditii mai avantajoase fata de oferta curenta.

La concurs vor putea participa intreprinderi mici si mijlocii cu cel mult doi ani de activitate sau antreprenori care au o idee de afaceri, dar nu si-au infiintat inca o firma.

“Nu avem foarte multe reguli, dar ne intereseaza firmele noi, nu mai vechi de 2 ani. Nu avem limitari pe partea de industrii, dar ne asteptam sa vina multe firme din tehnologie, servicii cu valoare adaugata si altele de acest gen. Vrem sa vedem firme care au venit cu o idee noua pe care vor sa o implementeze, care nu au avut alte activitati in domeniu si au nevoie de sustinere”, a explicat Kalinov.

Acesta a mentionat ca si antreprenorii trebuie sa fie la prima initiativa, pentru ca banca este interesata sa sprijine tinerii care vin cu idei, aflati chiar la inceput de drum.

Concursul se deschide pentru depunerea de proiecte in data de 20 martie, dar exista deja 140 de persoane care s-au inscris si asteapta sa isi depuna planurile de afaceri in platforma bancii. Numarul de finalisti nu este limitat si nici cel al castigatorilor.

In ce constau premiile concursului aflati urmarind integral emisiunea Profesionistii in Banking.