Raiffeisen Bank International se alatura Blockchain Research Institute, un think-thank global al carui rol este de a-si ajuta membrii sa utilizeze cu succes tehnologia blockchain in proiectele din zona serviciilor financiare, productie, retail, energie etc, conform unui comunicat de presa emis de catre grup.

"Tehnologia blockchain este un sport de echipa si este nevoie de multi jucatori buni pentru a avea succes in domeniu. Ne alaturam Blockchain Research Institute pentru a avea acces la cercetari de ultima generatie legate de aceasta tehnologie", a declarat Johann Strobl, CEO al RBI.

Vrei sa inveti cat mai multe despre tehnologia Blockchain? Inscriete-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa cunosti antreprenori de top din aceasta industrie.

Cei de la Raiffeisen Bank International se vor uita in mod special catre modul de implementare a tehnologiei blockchain in sectoare precum cel de finantare a comertului, piata de capital, servicii de securitate si managementul identitatii, sectoare care au potential mare pentru clientii corporate ai grupului, conform precizarilor facute de CEO-ul RBI.

Din ce in ce mai multe companii isi indreapta privirea catre tehnologia din spatele criptomonedei Bitcoin, unele dintre ele avand deja proiecte implementate prin intermediul acesteia.

Sursa foto: Arsenie Krasnevsky / Shutterstock.com

New PODCAST Alert << Future Banking >>

New PODCAST Alert << Future Banking >>

Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Blockchain winter coming? Hype-ul de acum doi ani incepe sa dispara