Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay si folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor alimentare si a consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card si a tranzactiilor efectuate cu acesta.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor BT, asa cum este cardul de masa, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Principalele functionalitati ale BT Pay sunt urmatoarele:
- Cumparaturi si transfer de bani cu telefonul,
- Imparte costul
- Solicita bani de la mai multe persoane
- Trimite bani catre contacte multiple din telefon.

Pentru cardul de masa BT inrolat in aplicatie, avand in vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre functionalitatile BT Pay: de pe iOS clientii pot vizualuza soldul si istoricul tranzactiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plati cu telefonul in reteaua de parteneri ai bancii, care poate fi consultata aici.

Cardul de masa lansat de BT in acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator, daca acesta se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor tichete/bonuri de masa ca beneficiu extra-salarial. Este reincarcabil: angajatorul alimenteaza lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa, iar banii de pe acesta nu pot fi retrasi, respectiv transferati.

Banca Transilvania are 3,2 milioane de carduri emise in piata, iar tranzactiile efectuate cu acestea si cu accesoriile de plata BT Pay au crescut cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri