Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competitii din regiune ce sprijina startup-urile. La competitie au participat 80 de startup-uri, spatii de co-working, antreprenori si investitori din 10 tari europene: Austria, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia si Ungaria. Fiecare dintre acestea au organizat o etapa locala a concursului desemnandu-si castigatorii. Platforma Instant Factoring a castigat marile premii ale etapei nationale la categoriile „Startup-ul Anului” si „Cel mai bun Startup FinTech”, conform unui comunicat de presa emis de companie.

In urma finalei central-europene, Instant Factoring va merge mai departe ca unic reprezentant al Romaniei in etapa finala, Global Startup Awards, ce va intruni finalistii celor 60 de tari concurente, de pe 3 continente. Marea finala se va desfasura in China la finalul anului 2018.

”Este o dovada ca in Romania se pot face lucruri bune, cu inovatie si profitand de tehnologia actuala, care sa sprijine dezvoltarea sanatoasa a mediului de afaceri, in ciuda tuturor piedicilor si a impredictibilitatii cu care se confrunta companiile romanesti la ora actuala. Felicitam startup-urile romanesti cu care am fost in concurs in etapa regionala de la Varsovia si le dorim succes in crestere si extindere internationala”, a declarat Elisa Rusu, co-fondator si CEO Instant Factoring.

Instant Factoring ofera o solutie de lichiditate, prin care transforma in numerar orice factura de pana la 10.000 de lei, in mai putin de 24 de ore. Este prima companie FinTech de factoring din Romania dedicata companiilor si membru al Asociatiei Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra.

Revolut depaseste 100.000 de...
Citeste si: Revolut depaseste 100.000 de utilizatori in Romania