Central European Startup Awards Romania (CESA) a ajuns la a treia editie: ce startup-uri se lupta pentru etapa regionala

Central European Startup Awards, competitie regionala dedicata startup-urilor, ajunge pentru a treia oara in Romania, etapa nationala fiind organizata in parteneriat cu Impact Hub Bucharest. Un numar de 48 de startup-uri au ajuns in etapa de vot public si jurizare.

Dupa etapa de nominalizare publica si selectia facuta de ambasadorii competitiei, Catalin Tenita (Zelist Monitor), Mircea Vadan (Cluj Startups), Cristi Barladeanu (ThinkOut), Adrian Pica (Cowork Timisoara) si Valerica Dragomir (ANIS), 48 startup-uri au ajuns in etapa de vot public si jurizare. Votul public este deschis pana pe 31 august, iar platforma de vot poate fi accesata de aici.

Juriul acestei editii este format din oameni cu o vasta experienta in ecosistemul antreprenorial si persoane cheie din industria tech: Alexandru Lapusan (Zitec), Antonio Eram (NETOPIA mobilPay), Dan Berte (Bitdefender), Florin Filote (eMAG), Ioan Iacob (Qualitance), Irina Ianculescu (Smart Bill), Ioan Cocan (Tremend), Irina Scarlat (Revolut), Marta Usurelu (Revista Biz), Mihai Matei (Essensys Software), Mihai Rotaru (Clever Taxi), Monica Muntean (Girls in Tech Romania), Vlad Panait (Sparking Capital).

Castigatorii Central European Startup Awards Romania, anuntati pe 19 septembrie

Central European Startup Awards Romania CES

sursa foto: By pixfly / Shutterstock.com

Citeste si:
Bio-eticheta antimicrobiană, răspunsul unui startup pentru...
Un startup românesc vrea să...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Castigatorii Central European Startup Awards Romania, care vor merge mai departe in etapa regionala, vor fi anuntati pe 19 septembrie, in cadrul Finalei organizate de Impact Hub Bucharest.

In etapa de vot public si de jurizare au ajuns startup-uri precum Use-beez, Finq si Instant Factoring la categoria "Best fintech start-up", Modex si Bitwatt la categoria "Best blockchain startup" sau Coworking Bucharest si Coworking Timisoara in categoria "Best Coworking Place".

Gala de premiere va fi precedata de conferinta cu tema Going Global, unde vor participa, in calitate de speakeri, reprezentanti au unor business-uri cu componente tech care au depasit granitele nationale. Printre invitatii confirmati se numara Mihai Raneti de la CyberSwarm, Xenia Muntean de la Planable si Alexandru Statie de la UiPath.

Citeste si:
Ce start-up a castigat premiul de 50.000 euro la Startarium Pitch Day?
iTux, castigatorul Startarium...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri