TransferGo, companie de transferuri online internationale rapide, anunta finalizarea seriei B de finantare. In total, au fost stranse 17,5 milioane de dolari, prin participarea majoritara a Vostok Emerging Finance si a Hard Yaka, din Silicon Valley, precum si a Revo Capital, U-Start Club sau Practica Capital.

A doua etapa s-a desfasurat in doua transe, prima fiind derulata in luna mai. In paralel, pe Seedrs a rulat si o campanie publica de finantare, care a depasit obiectivul stabilit initial, conform unui comunicat de presa emis de companie.

„Pana acum, am inregistrat cresteri de 100% de la un an la altul si ne propunem sa acceleram ritmul de crestere. Fondurile rezultate in urma campaniei vor fi folosite pentru a sustine expansiunea la nivel international si a creste cota de piata in special in tari precum Turcia, India, Ucraina si Rusia, continuand sa inovam prin produsele si serviciile oferite clientilor nostri. Investitiile la nivel global si perspectiva extinderii portofoliului de servicii oferite clientilor ne ajuta sa ne consolidam pozitia in piete extrem de importante pentru noi din punct de vedere strategic si operational, printre care si Romania. De asemenea, ne bucuram sa avem sustinerea investitorilor nostri si a lui Greg Kidd, de la Hard Yaka, a carui experienta cu unele dintre cele mai mari fintechuri reprezinta un aport valoros pentru noi”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO si Cofondator.

TransferGo este o companie de transfer international de bani online, in timp real si la costuri mici intre 48 de tari din intreaga lume, pentru persoanele care doresc sa trimita bani familiilor lor, fara a plati taxe mari. Compania a fost infiintata in 2012 de patru fondatori de origine lituaniana, iar sediul central se afla in Londra, Marea Britanie. In prezent, compania are birouri si in Vilnius, Berlin, Istanbul si Varsovia.

Folosind sistemul TransferGo, migrantii pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont in cont, care inseamna ca banii nu trebuie sa paraseasca tara: banii sunt transferati local-in local-out.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri