TransferGo, companie de transferuri online internationale, a lansat serviciul international de transfer de bani gratuit. Utilizatorii au acum posibilitatea de a transfera bani in 47 de tari, fara niciun cost. TransferGo va percepe comision zero si va opera transferurile la cursul mediu (interbancar) al pietei.

Prin intermediul serviciului de transfer gratuit, banii ajung la destinatar in doua-trei zile lucratoare. Lansarea acestui serviciu a fost posibila datorita succesului inregistrat de optiunile Premium de transfer, precum TransferGo ACUM, care asigura transferul banilor in 30 de minute, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Intr-o societate globala, utilizatorii ar trebui sa poata transfera bani international prietenilor sau familiei asa cum o pot face de acasa, adica fara a plati un comision”, a declarat Daumantas Dvilinskas, fondator si CEO TransferGo.

Pana in prezent, romanii au trimis peste 145 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo, numarul clientilor crescand de la an la an. Valoarea medie a fiecarei tranzactii a fost de peste 420 de euro.

TransferGo lanseaza o campanie de crowdfunding

TransferGo transferuri online

TransferGo are peste 700,000 de utilizatori in intreaga lume, iar ca raspuns la cererile primite de la acestia, compania va lansa, in data de 12 octombrie, o campanie de crowdfunding impreuna cu Seedrs, o platforma britanica de finantare online.

Startup-ul fintech de transferuri online internationale TransferGo, prezent in Romania din 2015, si-a luat la finalul lunii iulie a acestui an licenta de e-money de la Banca Lituaniei. Aceastra certificare le permite simplificarea si accelerarea transferurilor, precum si dezvoltarea de produse noi.

Cum sa trimiti gratuit bani...
Citeste si: Cum sa trimiti gratuit bani din strainatate

“Noua licenta inseamna un pas mare inainte si posibilitatea sa oferim clientilor pe viitor mult mai multe produse. Observam ca din ce in ce mai multi dintre clientii nostri adopa solutii digitale. Spre exemplu, peste 65% dintre transferurile de bani catre Romania prin TransferGo, se desfasoara prin intermediul aplicatiei”, preciza la acel moment Marius Nedelcu, head of growth la TransferGo pentru wall-street.ro.

TransferGo se va afla in continuare sub supravegherea Autoritatii de Servicii Financiare din Regatul Unit (UK) si va continua sa utilizeze licenta eliberata in UK pentru transferurile financiare internationale. Licenta de moneda electronica emisa de Banca Lituaniei acopera mai multe optiuni decat cea obtinuta in UK si permite dezvoltarea de noi produse, in paralel cu imbunatatirea serviciilor deja disponibile.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Teodorovici, promisiuni fara substanta pentru romanii din strainatate