Apple Pay intra pe piata din Romania in cea de-a doua parte a anului in urma unui parteneriat cu ING Bank Romania

ING Bank Romania aduce Apple Pay pe piata locala in a doua parte a anului 2019. In urma acestei mutari, utilizatorii de telefoane Apple, care detin si un card bancar emis de catre ING Bank, vor putea realiza plati NFC prin intermediul telefonului mobil.

Intrarea Apple Pay pe piata din Romania este asteptata cu nerabdare de utilizatorii telefoanelor Apple, care in acest moment apeleaza la o serie de stickere pe care le lipesc de telefon pentru a putea realiza plati cu acestea.

"In a doua parte a anului, ING Bank Romania va aduce Apple Pay, ceea ce face platile cu telefonul mobil mai private, simple si sigure, dar si mai rapide si convenabile pentru clientii din Romania. ING Pay a avut in Romania cea mai rapida rata de adoptie si cel mai mare grad de utilizare dintre toate tarile din cadrul grupului ING. De cand a fost lansat in iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au facut aproximativ 3 milioane de tranzactii, acoperind aproape 4% din totalul tranzactiilor la POS facute de cardurile ING. ING Pay a dovedit ca romanii sunt nu doar deschisi catre optiunea de plata cu telefonul, dar foarte pregatiti sa o adopte", se arata intr-un mesaj trimis de catre banca.

Esti pasionat de digital banking? Vino alaturi de noi la conferinta Future Banking, organizata de wall-street.ro pe 14 si 15 mai, pentru a cunoaste unii dintre cei mai importanti specialisti din domeniu. Inscrierea gratuita se face AICI

ING Home'Bank, platforma digitala a ING Bank Romania, a inregistrat anul trecut 112 milioane de vizite, in timp ce doar 1,5 milioane de vizite ale clientilor au fost in sucursale. Un procent de 76% dintre accesarile in ING Home'Bank au venit de pe un smartphone, conform precizarilor facute de reprezentantii banci.

Citeste si:
COVID-19: Finanțare de un milion de euro de la ING Bank pentru...
COVID-19: Finanțare de un...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Platforma ING Home'Bank a avut un timp de indisponibilitate total de 0,9% pe perioada anului trecut, reprezentantii banci precizand ca investitiile curente avand ca obiectiv scaderea procentului pana aproape de 0%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri