Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 95,8 millioane lei in 2018, cu 61% mai mult fata de anul precedent. Totodata, activele totale au ajuns la 5,46 miliarde lei, reprezentand o crestere de 18%.

„Crestem de cativa ani buni mai mult decat media sistemului bancar, avem strategii de nisa foarte clar conturate si ne adaptam extrem de rapid la schimbarile de pe piata. Oferim un mediu de lucru in care recompensam spiritul antreprenorial - aproape doua treimi din pozitiile manageriale sunt ocupate in prezent de colegi promovati intern”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank, conform unui comunicat de presa emis de catre o banca.

Fondurile atrase de la clienti au depasit 4,75 miliarde lei (crestere de 16%), marea majoritate a depozitelor fiind constituite prin internet banking. Totodata, soldul creditelor ajuns la 3,25 miliarde lei, inregistrand o crestere cu peste 20% anul trecut.

LIbra Internet Bank a ajuns la o cota de piata de 1,21% la finalul anului 2018. Cu o retea de 52 sucursale si 3 centre IT de dezvoltare in tara, banca este puternic orientata spre inovatie si servicii digitale si avand o varsta medie a angajatilor bancii de doar 28 de ani. Libra ofera de asemenea produse si servicii specializate clientilor din zona profesiilor liberale, agribusiness si dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri