ING Tech, hub-ul global de software development al grupului ING, isi pregateste mutarea intr-un sediu nou si anunta finalizarea negocierilor cu dezvoltatorul belgian Atenor pentru inchirierea si personalizarea cladirii Dacia One, situata in zona Piata Romana - Calea Victoriei.

Estimand o crestere a numarului de angajati la 800 de experti IT pana la finalul anului viitor, hub-ul de tehnologie isi pregateste mutarea intr-un sediu nou, cu intentia de a construi un birou deschis comunitatii IT si adaptat dinamicii industriei de tehnologie, se arata in comunicatul de presa emis de catre ING Romania.

Cei 13,000 mp vor acomoda atat zone de lucru pentru angajati, cat si spatii publice pe care comunitatea IT le poate accesa – un spatiu de lucru comun, un studio de inovatie si un amfiteatru deschis.

In definirea noului birou, ING Tech aplica principiile « Orange Workplace », un model de organizare a spatiului de lucru dezvoltat de ING in colaborare cu Colliers International. Principiile Orange Workplace au fost dezvoltate in jurului modului de lucru Agile, care presupune existenta unor spatii flexibile si libertatea de alegere a locului ocupat in functie de activitatea desfasurata.

In alegerea noului sediu, ING Tech a optat pentru un scenariu built-to-suit, optiune in care dezvoltatorul cladirii integreaza cerintele clientului inca din faza de proiectare. Aceasta alegere a permis ING ca, impreuna cu Unulaunu, studioul de arhitectura partener, sa redefineasca experienta spatiala in interiorul noului sediu si sa obtina astfel un grad mare de personalizare a cladirii, in acord cu viziunea ING Tech.

"Viziunea noastra este sa construim un birou cu o nota personala, umana, un loc in care sa ne conectam mai bine cu industria din care facem parte, cu cei care ne sunt colegi si cu noi insine" , a adaugat Marian Ion, CEO ING Tech Romania.

Proiectul se afla in stadiul de dezvoltare si va fi disponibil la finalul anului 2020. Tranzactia a fost intermediata de CBRE Romania, care a identificat proiectul imobiliar, a facilitat acordul comercial si a consiliat ING in toate etapele procesului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri