FinTech-ul romanesc Beez, fondat in Alba Iulia in prima jumatate a anului 2018, a inchis o runda de finantare in valoare de 250.000 de euro si este deja cu un picior pe piata din Regatul Unit al Marii Britanii.

Fondurile GapMinder si Roca au participat la aceasta runda, impreuna cu un investitor privat. Suma totala atrasa de startup-ul FinTech fondat de Lucian Cramba si Vasile Tamas a ajuns in urma acestei runde la un total de 450.000 de euro.

“Vrem sa testam piata din Regatul Unit al Marii Britanii. Pot spune ca suntem deja cu un picior acolo, deoarece aplicatie este activa si avem si un birou in hub-ul Level 39 din centrul financiar Canary Wharf”, precizeaza Lucian Cramba pentru Wall-street.ro

In acest moment, Beez are in versiunea de UK a aplicatiei peste 130 de comercianti din piata respectiva. Antreprenorii isi propun sa aduca in portofoliu nume precum Amazon, Asus, Nike sau Under Armour si in urmatoarele 6 luni sa atraga o runda de finantare de 2 milioane de lire sterline.

Citeste si:
NEPI va construi proiecte rezidentiale in 5 orase din Romania
NEPI Rockcastle va construi...

Introdu codul "Wall-Street" in sectiunea "Profil" din aplicatia Beez, in campul dedicat codurilor promotionale si vei primi un bonus de 10 lei.

Beez are aproximativ 90.000 de utilizatori care au realizat in total 3 milioane de tranzactii pana in prezent. Una dintre ultimele optiuni introduse in aplicatie se numeste Beez Pay, prin care cofondatorii si-au propus sa ii motiveze pe utilizatori sa renunte la ideea de a cumpara diverse bunuri accesand produse de credit si sa aleaga in schimb sa se concentreze mai mult pe achizitionarea acestora in urma unui proces de economisire.

Astfel, in cazul in care utilizatorii au o suma de 700 de lei in aplicatie, obtinuta prin intermediul componentei de cashback in urma tranzactiilor, acestia pot pune drept “garantie” aceasta suma. Prin intermediul functionalitatii Beez Pay, ei pot cumpara un produs a carui valoare nu depaseste economiile acumulate in Beez si il pot plati in termen de 60 de zile. In cazul in care plata nu este efectuata, echivalentul acelei sume va fi retras din economiile disponibile in Beez, insa fara a mai primi cashback.

Introdu codul "Wall-Street" in sectiunea "Profil" din aplicatia Beez, in campul dedicat codurilor promotionale si vei primi un bonus de 10 lei.

Citeste si:
Nokian a inaugurat o noua fabrica. Va produce 4 MIL. anvelope anual
Nokian a inaugurat o noua...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce inseamna promovarea bursei pentru micii investitori din piata?