Senatorul PNL Florin Citu a anuntat ca executia bugetara pentru 2018 a fost falsificata, lucru pentru care guvernanti din Grecia au intrat la puscarie. El prezinta o prima dovada venita chiar de la Comisia Europeana.

Transcriem mai jos postarea senatorului:

“In momentul in care Valcov si Теоdorovici au anuntat deficitul bugetar cu o luna inainte am spus ca executia pentru 2018 o sa fie falsificata. V-am spus atunci ca am fost sunat din MFP si mi s-a spus ca urmeaza sa masluiasca datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETA PARLAMENTARA pentru executia bugetara pe anul 2018. PSD-ALDE nici nu au vrut sa auda.

Ei stiu cel mai bine ca merg direct la puscarie. Exact ca in Grecia.

CE vine cu prima DOVADA ca datele au fost "aranjate" in asa fel incat deficitul, atat ESA cat si CASH, sa nu depaseasca 3%.- au transferat venituri din 2019 in 2018 pentru a re reduce deficitul in bugetar in 2018.

Citeste si:
Dancila: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri
Viorica Dancila: Am pornit o...

Avand in vedere aceste informatii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARA DE ANCHETA a executiei bugetare pentru 2018. Asa cum au facut comisie de ancheta pentru alegerile pe care le-au organizat si le-au pierdut asa pot sa faca si pentru executia bugetara daca nu au nimic de ascuns.

Теоdorovici, aceste informatii raman. Stii foarte bine ca in Grecia cei care au masluit datele oficiale sunt in puscarie.

Acelasi lucru trebuie sa-l stie si angajatii din MFP care au ajutat la masluirea executiei bugetare. TOTI sunt VINOVATI si vor plati”.

Citeste si:
Dancila: Sunt mai puternica decat Iohannis si Barna
Viorica Dancila: Sunt mai...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Dancila: Iohannis si Barna nu sunt apropiati de oameni