Review RaiPay: ce trebuie sa stii daca esti client Raiffeisen Bank si vrei sa faci plati cu telefonul

Raiffeisen Bank Romania a lansat zilele trecute RaiPay, aplicatia Android prin care clientii banci pot realiza plati cu telefonul mobil. Le-am facut o vizita pentru a afla mai multe detalii direct de la sursa si pentru a vedea cum functioneaza aplicatia.

Pentru inceput, clientii Raiffeisen Bank Romania trebuie sa descarce aplicatia RaiPay din Google Play Store si sa parcurga un proces de inregistrare simplu in care ofera o serie de date si isi seteaza parola de autentificare.

Review RaiPay: care sunt beneficiile aplicatiei

Unul dintre beneficiile aplicatiei este reprezentat de metoda sigura si rapida de adaugare a cardurilor, proces care se realizeaza prin intermediul tehnologiei NFC, utilizatorii fiind nevoiti sa apropie cardul de spatele telefonului. Pot fi adaugate atat cardurile de credit sau debit. Cei care au un card de cumparaturi Raiffeisen Bank pot face inclusiv plati in rate fara dobanda, direct cu telefonul.

Fiecare card introdus trebuie validat prin introducerea in aplicatie a codului SMS pe care clientii il primesc pe numarul de telefon aferent contului inregistrat la banca. Dupa ce au realizat acest proces, clientii pot face plati cu telefonul. Pentru cele pana in 100 de lei trebuie aprins ecranul, iar in cazul in care suma depaseste acest plafon, utilizatorii vor fi nevoiti sa deblocheze telefonul. Plata contactless cu RaiPay este un serviciu gratuit, clientii pot plati contactless la comercianti cu telefonul mobil, fara taxe si comisioane.

Din motive de securitate, uneori este posibil ca aplicatia sa le ceara utilizatorilor autorizarea tranzactiei prin introducerea parolei aferenta aplicatiei RaiPay. Vizionati review-ul de mai jos in care Laura Teodor, team leader produse tranzactionale Raiffeisen Bank Romania si Costi Rantz, credit cards product manager Raiffeisen Bank Romania, prezinta mai multe informatii despre noua aplicatie si ne arata cum arata procesul de inregistrare si realizarea unei plati.

Citeste si:
Cat ar putea obtine Apple din felia romaneasca a platilor cu cardul?
Piata cardurilor creste...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Lansarea portofelului digital RaiPay vine la scurt timp dupa ce banca a lansat noile aplicatii pentru mobile si Internet Banking. Noul Raiffeisen Smart Mobile, aplicatia de mobile banking, si noul Raiffiesen Online, aplicatia de Internet Banking, au afisat toate informatiile despre conturi intr-un singur ecran, un flux de plati simplificat, un control mai bun al cardurilor si logare 100% online datorita Raiffeisen Smart Token.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri