Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii Deschidere si administrare 100% online a contului cont de capital social.

Banca are aproape 275.000 de clienti IMM si Microbusiness. In acest an, la BT au fost deschise 23.000 de conturi de capital social, 1 din 3 start-up-uri lansate in 2019 lucrand cu BT, conform unui comunicat de presa.

“Primul pas al unui start-up la banca este deschiderea unui cont de capital social. Acesta se poate face acum online, de pe telefon sau desktop. Ne dorim ca impreuna cu partenerii BT Store, hub-ul nostru online cu produse complementare bankingului, sa ii ajutam cat mai mult pe cei cu spirit antreprenorial sa faca business fie online, fie fizic, prin offline, dar intotdeauna usor si simplu” - declara Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, BT.

Cum iti deschizi online contul de capital social

Cei 5 pasi pentru deschiderea contului de capital social la BT:
• Identificare, prin incarcarea online a unei poze/copii a actului de identitate al administratorului;
• Completarea datelor despre companie;
• Completarea datelor de contact pentru primirea online a documentelor necesare deschiderii contului de capital social;
• iPay: depunerea capitalului social prin card BT sau emis de alta banca (suma minima: 200 de lei; suma maxima: 1.000 de lei);
• Semnarea electronica a documentelor dupa primirea pe email (fisa de inrolare, acordul de prelucrare a datelor si foaia de varsamant).

Comisionul de deschidere a contului de capital social este zero, iar alimentarea acestuia se realizeaza cu cardul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri