Banca Transilvania le ofera antreprenorilor posibilitatea de a deschide si alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii Deschidere si administrare 100% online a contului cont de capital social.

Banca are aproape 275.000 de clienti IMM si Microbusiness. In acest an, la BT au fost deschise 23.000 de conturi de capital social, 1 din 3 start-up-uri lansate in 2019 lucrand cu BT, conform unui comunicat de presa.

“Primul pas al unui start-up la banca este deschiderea unui cont de capital social. Acesta se poate face acum online, de pe telefon sau desktop. Ne dorim ca impreuna cu partenerii BT Store, hub-ul nostru online cu produse complementare bankingului, sa ii ajutam cat mai mult pe cei cu spirit antreprenorial sa faca business fie online, fie fizic, prin offline, dar intotdeauna usor si simplu” - declara Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, BT.

Cum iti deschizi online contul de capital social

Cei 5 pasi pentru deschiderea contului de capital social la BT:
• Identificare, prin incarcarea online a unei poze/copii a actului de identitate al administratorului;
• Completarea datelor despre companie;
• Completarea datelor de contact pentru primirea online a documentelor necesare deschiderii contului de capital social;
• iPay: depunerea capitalului social prin card BT sau emis de alta banca (suma minima: 200 de lei; suma maxima: 1.000 de lei);
• Semnarea electronica a documentelor dupa primirea pe email (fisa de inrolare, acordul de prelucrare a datelor si foaia de varsamant).

Comisionul de deschidere a contului de capital social este zero, iar alimentarea acestuia se realizeaza cu cardul.

Citeste si:
Finqware atrage o rundă de finanțare de 500.000 euro. Cine sunt...
Finqware atrage o nouă rundă...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri