Presedintele PNL, Ludovic Orban, isi mentine ideea ca trebuie renuntat la scutirea IT-istilor de la plata impozitului pe venit, el spunand ca aceasta facilitate nu isi mai produce efectele pentru care a fost introdusa, in guvernarea Nastase. "Dupa parerea mea, nu mai exista astazi nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati", a declarat Orban, conform Hotnews.ro.

Liderul PNL a fost intrebat daca IT-istii vor fi impozitati in cazul in care PNL va ajunge la guvernare. Ludovic Orban nu renunta la ideea de a-i impozita pe IT-isti, pe care o exprima cu cateva luni in urma si care a starnit controverse in spatiul public.

Liderul PNL a declarat, marti, ca, din punctul sau de vedere, acesta facilitate pentru cei care lucreaza in sectorul IT nu se mai justifica.

"Masura a fost introdusa in guvernarea Nastase, cand exista o impozitare progresiva. Ea a avut un anumit afect in primii 2-3 ani. De regula, o facilitate trebuie data pe o perioada de timp limitata si cu obiective foarte bine stabilite si apoi se renunta la aceasta facilitate", a declarat liderul PNL

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Citeste si:
Imprevizibilitatea in sectorul IT ar duce la criza de resurse umane
Opinie: Daca nu tratam...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Noi facilitati fiscale pentru angajati si angajatori. In ce conditii?