Patria Bank vrea sa emita, in perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel putin 6.000 de obligatiuni in valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al bancii.

Conform ofertei de obligatiuni subordonate, rata dobanzii este fixa, de 6,50% pe an. AGEA a decis ca obligatiunile vor avea o rata a dobanzii de 'cel mult 6,5% pe an'. Pretul de emisiune/vanzare este egal cu valoarea nominala, respectiv 500 euro/obligatiune, conform Agerpres.ro.

Conditia de incheiere cu succes a ofertei este prin vanzarea a minim 6.000 obligatiuni, respectiv subscrieri totale de minim 3.000.000 euro. Subscrierea minima in oferta este de 50 de obligatiuni. Subscrierea maxima in oferta este de 10.000 de obligatiuni.

Perioada ofertei este de la 16 septembrie 2019 pana la 4 octombrie 2019, inclusiv, cu posibilitatea inchiderii anticipate. Inchiderea anticipata a ofertei se poate realiza la finalul zilei de subscriere din perioada de oferta in care se atinge sau se depaseste pragul de subscriere de 100% din numarul de obligatiuni oferite. De asemenea, oferta va putea fi inchisa anticipat, cu succes, in orice moment, la decizia bancii, daca la data respectiva au fost subscrise cel putin 6.000 de obligatiuni in mod valid in oferta, cu o valoare de minim 3.000.000 euro.

Metoda de alocare a obligatiunilor in caz de suprasubcriere este pro-rata. Mod de plata a principalului este integral la scadenta finala a obligatiunilor.

Citeste si:
Primele obligatiuni ipotecare listate pe Bursa de Valori Bucuresti
Seful Alpha Bank dupa...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Patria a vandut fara probleme obligatiuni in euro cu dobanda 6,5%