OTP Bank Romania lanseaza, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate pe piata locala, oferte aniversare la depozitele in lei, pentru termenele de 4 si respectiv 9 luni, precum si o editie speciala, depozitul aniversar pe 15 luni, cu o dobanda pe intreaga perioada de pana la 5%.

Depozitul la termen in lei constituit pe 15 luni are o ce poate ajunge la 4% pe an, respectiv 5% pe intreaga perioada de 15 luni a produsului, daca depozitul este constituit online, prin serviciul OTPdirekt.

Clientii OTP care opteaza pentru aceste produse promotionale au comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipata a depozitului si retragerea sumei din depozit in ziua scadentei, indiferent daca depozitul a fost constituit prin OTPdirekt sau intr-o sucursala a bancii.

2.000 de lei este suma minima necesara pentru constituirea unui depozit aniversar. In plus, clientul poate alege la scadenta intre prelungirea automata a depozitului, cu sau fara capitalizarea dobanzii (optiune valabila pentru termenele de 4 si 9 luni), sau lichidarea automata in contul curent.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice si este valabila pana pe 31 octombrie 2019.

Citeste si:
5 reguli de aur daca nu vrei sa te bazezi pe o pensie de la stat
5 reguli de aur daca nu vrei...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cat au castigat romanii care si-au mutat banii din banca in fonduri