Modex anunta astazi lansarea platformei enterprise care simplifica adoptarea tehnologiei blockchain. Platforma Modex Blockchain Database (Modex BCDB) permite companiilor sa implementeze primul lor proiect blockchain in doar cateva zile in loc de cateva luni. Dietsmann, unul dintre jucatorii importanti pe zona de operatiuni specializate si servicii de mentenanta in industria petrolului si a gazelor se numara printre primii clienti.

Desi tehnologia blockchain reprezinta solutia pentru unele probleme complexe legate de securitate, auditare, perioadele lungi de dezvoltare si tarifele mari de consultanta sunt piedici majore in procesul de adoptare a acestei tehnologii revolutionare. Prin simplificarea modului in care companiile pot implementa tehnologia blockchain in operatiunile proprii, Modex BCDB permite companiilor sa realizeze proiecte pe blockchain in doar cateva zile in loc de luni, la un pret avantajos pe care companiile mici si medii si-l permit, se arata in comunicatul de presa trimis de catre companie.

"Prin lansarea Modex BCDB suntem incantati sa dam startul unei noi ere in adoptarea blockchain-ului de catre companii", declara Mihai Ivascu, CEO-ul si fondatorul Modex. "Am dezvoltat Modex BCDB tinand cont - in primul rand - de nevoile companiilor, dorind totodata sa eliminam barierele din calea adoptiei, obstacole care tin, de obicei, companiile la distanta. Platforma noastra si clientii nostri demonstreaza ca este posibil sa te bucuri pe deplin de avantajele unei baze de date pe blockchain fara perioade lungi de dezvoltare sau costuri ridicate de implementare si consultanta."

Modex BCDB asigura integritatea, auditarea si siguranta datelor in timpul integrarii cu baza sau bazele de date existente ale unei companii. Modex BCDB a fost proiectat pentru a functiona intre aplicatie si baza de date existenta, permitand scrierea datelor atat pe BCDB, cat si pe baza existenta si permitand programatorilor sa lucreze in sistemele pe care le folosesc deja. Solutia permite companiilor sa permisioneze cu usurinta datele tinand cont de nevoile angajatilor, dar si de reglementarile in vigoare (GDPR, HIPAA).

"In ultimii 40 de ani am reusit sa castigam increderea celor mai mari jucatori din industria petroliera si a gazelor, industria nucleara si miniera, operand la nivel global in conditii grele si livrand cele mai bune solutii de mentenanta. Astazi, increderea este noua moneda si suntem bucurosi sa o consolidam prin procesarea mai eficienta a datelor si livrarea de rezultate superioare pentru clientii nostri, echipe si pentru mediul inconjurator. Blockchain se numara printre tehnologiile revolutionare care vor aduce avantaje indiscutabile pentru Dietsmann Data Lab si care ne vor ajuta nu doar sa securizam mai bine informatiile delicate, ci si sa deschidem noi cai de colaborare cu clientii nostri principali si cu furnizorii", a declarat Peter Kutemann, Presedinte si fondator Dietsmann.

Citeste si:
Zuckerberg lanseaza Facebook Pay: cum functioneaza
Zuckerberg lanseaza Facebook...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Grupul M3 Holdings si-a lansat oficial noul FinTech: ce ofera acesta