Modex și Crayon România anunță un parteneriat pentru comercializarea Modex Blockchain Database (BCDB) și a suitei de produse realizate pe baza software-ului care facilitează adopția tehnologiei în rândul companiilor.

Parteneriatul face parte din strategia Modex de a deschide canale noi de implementare a tehnologiei blockchain pe diferite piețe ale lumii. Astfel, pe piața din România, Crayon va deveni reseller al soluției software Modex BCDB realizată pe baza tehnologiei blockchain, iar în viitor, cele două companii doresc să-și extindă parteneriatul la nivel global.

La rândul său, Modex va oferi Crayon know-how-ul tehnic și comercial, dar și suport constant pentru a identifica și câștiga clienți din diferite industrii, oferind soluții personalizate dezvoltate pentru a răspunde cerințelor tehnice și obiectivelor de business ale clienților.

"Suntem activi în segmentul enterprise și, deservind companii globale, este foarte important pentru noi să realizăm alianțe cu furnizori relevanți de tehnologie care pot folosi puterea cloud-ului public, pentru a construi următoarea generație în domeniul protecției datelor și a siguranței", a declarat Răzvan Ene, director general Crayon România.

Crayon va genera oportunități comerciale pentru Modex în industrii precum aprovizionare, sănătate, servicii financiare și publice. În plus, Crayon va recomanda clienților să aleagă o implementare bazată pe tehnologia cloud a unei infrastructuri Modex Blockchain Database.

Retail jobs

Compania de blockchain Modex oferă servicii software menite să rezolve problema adoptării tehnologiei blockchain în rândul companiilor și organizațiilor. Scopul companiei este de a face blockchainul accesibil pentru fiecare companie, dispozitiv sau persoană.

Crayon România face parte din grupul omonim cu sediul în Oslo, o companie cu peste 2000 de angajați în peste 50 de birouri din 35 de țări, listată la Bursa din Oslo. Crayon își consiliază clienții pentru o transformare digitală sigură, bazată pe servicii cloud.

Sursa foto: everything possible

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri