Modex deschide un laborator de blockchain la ASE în urma unei investiții de 50.000 de euro

Mihai Ivașcu, CEO și fondator Modex, a semnat un parteneriat cu Rectorul Academiei de Studii Economice din București (ASE), prof. univ. dr. Nicolae Istudor, pentru transformarea unei săli de curs într-un laborator de blockchain.

Sala cu o capacitate de 80 de locuri va deveni, din toamnă, laborator de blockchain pentru studenții tuturor facultăților din cadrul ASE, compania Modex contribuind astfel la dezvoltarea competențelor digitale ale studenților, indiferent că sunt la facultăți cu profil IT sau business. Specialiștii Modex vor organiza în viitorul “Blockchain Lab” evenimente educaționale, workshop-uri, conferințe științifice pentru studenți și comunitatea academică, conform unui comunicat trimis de către companie.

Inscrie-te la Future Banking 2020 pentru a afla ultimele trenduri legate de tehnologiile emergente de la experți locali și internaționali.

Potrivit estimărilor, va fi nevoie de aproximativ 50.000 de euro pentru a echipa viitoarea sală Modex corespunzător funcționării ca un laborator de blockchain, cu scopul de a atrage studenții și persoanele din mediul academic către această tehnologie inovatoare.

“Salutăm cu entuziasm încheierea parteneriatului cu Modex, care se va concretiza, într-o primă etapă, cu amenajarea unui laborator Modex la ASE. Este o nouă dovadă a procesului firesc de apropiere dintre universități și mediul de afaceri, din care ambele părți au de câștigat, și care înseamnă, în final, investiția pe care o facem împreună, în ceea ce avem mai prețios, respectiv studenții de azi, viitorii specialiști de mâine”, a declarat Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor.

Citeste si:
Parteneriat Modex - Crayon pentru comercializarea de soluții...
Parteneriat Modex - Crayon...

ASE va deveni una dintre primele universități din lume care va avea curriculă de blockchain.

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri