Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca serviciul electronic Spatiul Privat Virtual ofera contribuabililor inrolati posibilitatea de a solicita si de a primi online cazierul fiscal.

Conform precizarilor facute de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intr-un comunicat de presa, solicitarea se transmite prin intermediul Sectiunii „Solicitari / Eliberare documente/ Certificat de cazier fiscal”, prin selectarea CIF/CNP-ului pentru care se doreste eliberarea certificatului si mentionarea motivului solicitarii. Cazierul fiscal se va regasi in Sectiunea „Mesaje”.

"Reamintim contribuabililor ca serviciul Spatiul Privat Virtual este usor de accesat, gratuit si disponibil 24 de ore din 24, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau entitatilor fara personalitate juridica. Acest serviciu online permite obtinerea informatiilor fiscale privind situatia fiscala, depunerea electronica a declaratiilor fiscale si primirea electronica a documentelor si a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicate prin Spatiul Privat Virtual au aceeasi putere juridica, asemenea celor comunicate prin posta sau la ghiseu", precizeaza ANAF.

Instructiunile privind inrolarea in SPV sunt disponibile AICI.

Citeste si:
Emailuri false transmise in numele cabinetului presedintelui ANAF
Emailuri false transmise in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Amenda de 150.000 de euro pentru Raiffeisen Bank de la ANSPDCP