Safety Broker, Signal Iduna si Synevo lanseaza in Romania, o noua generatie de produs individual de asigurare de sanatate, denumit First Care.

Acesta a fost creat luand in considerare structura si necesitatea actualului sistem de asigurari de sanatate si asigura asistenta primara, cazurile medicale abordate de medicina de familie si indrumarea catre specialisti.

"Safety Broker a identificat in piata de asigurari nevoia unui produs care sa acopere necesitatea controlului anual de rutina si riscul de imbolnavire pentru clientii nostri. Cu ajutorul Signal Iduna am reusit sa aducem in piata de asigurari de sanatate din Romania acest produs. Inovatia se datoreaza si partenerului Synevo care dispune de tehnologie medicala si de o vasta retea teritoriala", a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, a raportat la sfarsitul S1 2019 o crestere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand pana la 189 mil RON.

Sursa foto: Mizkit / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri