Safety Broker, Signal Iduna si Synevo lanseaza in Romania, o noua generatie de produs individual de asigurare de sanatate, denumit First Care.

Acesta a fost creat luand in considerare structura si necesitatea actualului sistem de asigurari de sanatate si asigura asistenta primara, cazurile medicale abordate de medicina de familie si indrumarea catre specialisti.

"Safety Broker a identificat in piata de asigurari nevoia unui produs care sa acopere necesitatea controlului anual de rutina si riscul de imbolnavire pentru clientii nostri. Cu ajutorul Signal Iduna am reusit sa aducem in piata de asigurari de sanatate din Romania acest produs. Inovatia se datoreaza si partenerului Synevo care dispune de tehnologie medicala si de o vasta retea teritoriala", a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, a raportat la sfarsitul S1 2019 o crestere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand pana la 189 mil RON.

Citeste si:
Safety: Asiguratorii evita vanzarea de RCA pentru transportatori
Safety Broker: Asiguratorii,...

Sursa foto: Mizkit / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Synevo continua sa se extinda si deschide un laborator in Bacau