Iulian Stanciu, CEO eMAG, vede o crestere a numarului de plati cu cardul in cadrul evenimentului Black Friday 2019, ce se va desfasura pe data de 15 noiembrie.

Iulian Stanciu se asteapta ca anul acesta de Black Friday sa aiba un volum al vanzarilor de peste 500 milioane de lei. Retailerul online, impreuna cu selleri din MarketPlace, vor pune la bataie peste 3,5 milioane de produse, cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, iar fata de anul trecut se asteapta la o crestere a procentului de plati cu cardul.

Cauti un podcast dedicat zonei de digital banking si FinTech? Ne gasesti ">AICI cu podcastul Future Banking, locul unde vorbim despre ultimele trenduri din piata.

Mai exact, reprezentantul eMAG estimeaza ca plata cu cardul va depasi 40% (versus 34% in 2018) din totalul tuturor platilor realizate pentru produsele cumparate cu ocazia Black Friday 2019, iar jumatate dintre aceste sa fie facute prin intermediul cardurilor de rate cu dobanda zero. Plata cu cardul va fi singura modalitate de plata pentru clientii care isi doresc sa ridice produsele de la lockerele Easybox ale retailerului online, un total de 260, dintre care 170 in Bucuresti.

Am lansat prima harta a FinTech-urilor romanesti. O poti descarca gratuit de AICI.

In ceea ce priveste livrarea produselor, reprezentantii companiei isi propun ca aceasta sa se desfasoare in 13 zile, pana pe 28 noiembrie, in cazul a 99% dintre produse. Pentru o experienta cat mai buna de cumparaturi si o comanda rapida in ziua de Black Friday, eMAG recomanda clientilor urmatoarele lucruri:

  • Sa-si faca lista cu produsele favorite
  • Sa isi completeze datele in contul de client eMAG
  • Sa isi instaleze aplicatia eMAG pentru a afla cand incepe Black Friday. Sa isi activeze notificarile pe mobil pentru a afla din prima secunda cand incepe Black Friday
  • Sa isi salveze cardul,punctul de livrare favorit sau adresa de livrare in contul de client pentru a comanda repede produsele preferate

Aflati din ACEST material ce anunturi a mai facut CEO-ul retailerului online in legatura cu Black Friday 2019 la eMAG, ce se va desfasura pe 15 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri