SeedBlink.com, prima platforma romaneasca de equity crowdfunding, anunta listarea startup-ului Evertoys, aflat in cautarea unei finantari de 150.000 de euro, si promite sa aduca anul viitor in platforma inca 25 de startup-uri inovatoare in cautare de investitori. Vei putea deveni actionar in conceptul de "toys as a service" al celor de la Evertoys cu o investitie minima de 2.500 de euro.

„Atat ecosistemul startup cat si micii investitori simteau nevoia democratizarii. Avem norocul sa fim in locul potrivit, la momentul potrivit. In anul care urmeaza, vom lista cel putin 25 de startup-uri inovative, aplicand standarde solide in privinta calitatii. Romania este in avangarda Europei din acest punct de vedere”, sustine Andrei Dudoiu, co-fondator si CEO al platformei SeedBlink.

Puteti intelege viziunea fondatorilor SeedBlink si Human Finance, Andrei Dudoiu si Ionut Patrahau, ascultand podcastul Future Banking #7.

Campania de finantare a Evertoys devine prima sesiune de equity crowdfunding deschisa publicului larg, insa SeedBlink si-a facut debutul in noiembrie cand a sindicalizat contributiile membrilor Tech Angels, insumand 50.000 euro, pentru investitia realizata in startup-ul Machinations.io, castigatorul marelui premiu de 125.000 euro de la competitia de pitch-uri din cadrul How to Web 2019. Investitia Tech Angels a fost completata atunci de fondurile GapMinder VC si RocaX.

Ce este Evertoys si ce inseamna conceputl de "toys as a service"?

Evertoys transforma modul in care familiile obtin jucariile pentru copiii lor: in loc sa le cumpere, acum pot sa plateasca un abonament pentru folosire. Astfel, un cost lunar recurent da acces familiilor la o intreaga “biblioteca” de jucarii din care pot alege articolele de care au nevoie pentru copiii lor, urmand a le inlocui cu altele mai interesante ori de cate ori este cazul.

Conceptul inovator pentru Romania ce poate fi etichetat drept “Toys as a Service” a acumulat deja o baza de clienti suficient de mare, fapt ce a determinat echipa Evertoys sa caute finantare pentru a dezvolta serviciul la nivel national.

Campania de Equity Crowdfunding se deruleaza incepand de marti 10 decembrie 2019 prin listarea pe seedblink.com si are ca obiectiv atragerea sumei de 150.000 EUR prin cedarea a 10,34% din partile sociale. Procesele automatizate dezvoltate de SeedBlink permit investitii de minim 2.500 euro in startup-uri care au trecut printr-un proces de verificare si validare ca model de business si din punct de vedere al echipei manageriale.

Reprezentantii Evertoys declara ca sumele atrase vor fi folosite pentru dezvoltare, fiind orientate catre cresterea de peste 3 ori a vanzarilor in cursul anului viitor, in conditiile unei marje operationale de cel putin 35%, logistica si managementul stocurilor fiind primele puncte abordate in planul de dezvoltare.

„Pentru noi SeedBlink este o oportunitate fantastica si ne bucuram ca am fost selectati printre primele companii pe aceasta platforma. Am lucrat intens pentru a pregati Evertoys pentru urmatorul pas in dezvoltarea sa, iar forma de Equity crowdfunding se pliaza perfect pe principiile de la care a pornit ideea Evertoys: economia colaborativa, impartasirea bucuriei de a te juca si transformarea consumului in ceva semnificativ mai sustenabil. Peste 650 de familii au inceput povestea lor Evertoys pana acum si suntem gata ca la aceasta poveste sa adaugam si noii investitori. Impreuna vom putea pune bazele scalarii nationale si regionale”, spune Emil Olteanu, Co-fondator si CEO al Evertoys.

Campania de atragere a investitiilor va dura 60 zile, alocarea partilor sociale urmand a se face dupa regula primul venit, primul servit. La aceasta campanie vor participa si o parte dintre investitorii deja prezenti in actionariatul Evertoys, VGP si Sparking Capital.

"Suntem increzatori in potentialul de crestere accelerata a afacerii Evertoys, impulsionata de aceasta runda noua de finantare, demonstrand astfel abilitatea Sparking Capital de a califica startup-urile in care investeste sa acceada la runde noi de finantare", a spus si Vlad Panait, General Partner al Sparking Capital.

SeedBlink.com este prima platforma romaneasca de equity crowdfunding dezvoltata de specialisti cu peste 25 ani de experienta. Pe platforma investitorii vor gasi toate amanuntele ce tin de strategia Evertoys, precum si previziunile si detaliile financiare ale planurilor de dezvoltare ale companiei. Fiecare investitor poate subscrie in cazul fiecarui business listat de la 2.500 euro si pana la 200.000 euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri