Seedblink, cea mai mare platformă locală de equity crowdfunding, continuă seria listărilor cu Code of Talent pentru a susține globalizarea tehnicilor de micro-learning.

Code of Talent, dezvoltată de firma de training locală Ascendis și compania Co-Factor, transformă trainingul tradițional ajutând angajații să învețe și să acționeaze într-un mediu de afaceri imprevizibil, cu costuri minime și impact imediat în activitatea de zi cu zi, se arată în comunicatul de presă.

Cu ajutorul Code of Talent trainerii și managerii din orice industrie pot transforma conținutul offline existent (suport de curs de orice tip, program de activare a forței de vânzări, integrarea eficientă a noilor angajați, implementarea regulilor de compliance și SSM, lansarea de produse noi etc.) într-o experiență digitală antrenantă pentru participanți, livrată direct pe telefonul mobil sub formă de misiuni de 3-7 minute potrivite cu memoria de lucru și durata de atenție a creierului.

SeedBlink listează Code of Talent pentru o finanțare de 150.000 de euro, runda fiind condusă de Roca X care a angajat deja suma de 250.000 de euro. Pentru 400.000 de euro, compania cedează 11.76% din capital. Fondatorii au investit deja 475.000 de euro în dezvoltarea platformei, din surse proprii.

Fiind o platformă Software as a Service, conceptul de micro-learning este complet digital și permite astfel diseminarea oricărui conținut pe mobil, fiind deja testată în piețe evoluate de către clienți precum Coca-Cola, Renault, ADP sau Bosch, cât și de unele din cele mai reprezentative rețele de training la nivel global - Door International, Celemi AG, Blue EQ.

Citeste si:
Platforma de rezervări online în restaurante, ialoc.ro, se listează...
Platforma de rezervări online...

După un an de la lansarea comercială, Code of Talent este utilizată pe 4 continente, fiind livrată în acest moment în 13 limbi diferite.

Sursa foto: Seedblink.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Negrescu, Orange Money: Vrem să avem un serviciu 100% digital
Setari Cookie-uri