ING Bank România lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare. Clienții care pot contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietății beneficiază de un discount de 0,5% la rata dobânzii aplicată creditului.

Banca precizează că în condițiile oferite de către noua ofertă clienții pot economisi aproximativ 200 de lei pe lună, ceea ce semnifică o reducere de 17% din rata lunară achitată.

ING Bank și-a adaptat oferta și pentru clienții care nu dispun de un avans de peste 25%. Aceștia au acum posibilitatea de a contracta un credit ipotecar cu avans minim de 15% din valoarea imobilului, cu o dobândă pe care banca o descrie ca fiind în continuare competitivă față de cele din piață.

Oferta, disponibilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi

Noua ofertă de credit ipotecar este accesibilă atât clienților cu vechime în cadrul ING, cât și clienților noi. Obținerea acesteia nu este condiționată de încasarea veniturilor la ING Bank România.

În plus, banca pune la dispoziția persoanelor fizice creditul 7FIX cu rată lunară fixă. ING precizează că perioada de analiză a solicitării de credit este mult sub media altor programe de creditare. Începând cu al optulea an, dobândă este variabilă, calculată ca suma între marja fixă de 2,56% și indicele IRCC. Totodată, dacă suma împrumutată depășește pragul de 400.000 de lei, dobânda scade de la 5,00%, la 4,70% pentru creditul cu rată fixă (7FIX) și 4,60% pentru cel cu rată variabilă.

Citește și Raiffeisen Bank anunță credite imobliliare cu dobânzi reduse: cum arată oferta


Astfel, pentru creditul ipotecar cu rata variabilă, dobânda este între 4,60% și 5,67%, iar pentru creditul 7FIX este între 4,70% si 5,80%, în funcție de variabilele de avans, perioadă și asigurare luate în calcul.

Indiferent de valoarea avansului, creditele acordate sunt în lei. Pentru clienții care vor transfera suma în euro către vânzător, ING Bank oferă comision zero de transfer și un curs de schimb valutar preferențial. De asemenea, de la momentul solicitării, toți clienții au la dispoziție 90 de zile în care oferta rămâne rezervată. În situația în care prețurile produselor ING Bank scad între timp, iar aplicația încă se află în analiză, clientul primește în continuare cea mai mică dobândă disponibilă în ofertă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri