Peste 200.000 de clienți eMAG au apelat la serviciul Instant Money Back, lansat în iunie 2019 și care presupune returnarea rapidă a banilor în conturile utilizatorilor care anulează sau returnează o comandă, conform precizărilor făcute de reprezentanții eMAG.

”Numai în ultimul an, peste 200.000 de clienți eMAG au beneficiat gratuit de returnarea instant a banilor prin Instant Money Back, ceea ce, prin comparație cu standardul din piață, ar putea însemna că am economisit peste 1.500 de ani de așteptare. În medie, clienții eMAG care au avut cardul salvat au primit banii în cont în 12 minute de la anularea sau returul unei comenzi”, precizează reprezentanții eMAG pentru wall-street.ro.

Vrei să afli ultimele trenduri din zona de FinTech și digital banking? Fii alături de noi la Future Banking pe 9 și 10 septembrie. Te poți înscrie gratuit AICI.

Instant Money Back folosește tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro și tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron. Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți online PayU și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank România.

Pandemia din ultimele luni a adus schimbări majore asupra stilului de viață al consumatorilor din România, acest lucru reflectându-se și în coșul de cumpărături al clienților eMAG.

”În primul rând, adoptarea work from home, alături de trecerea la un sistem de învățare la distanță au atras achiziția de produse necesare desfășurării acestor activități de acasă: laptopuri, tablete sau mobilier de birou. În plus, oamenii au început să gătească mai mult sau chiar să-și prepare singuri pâinea. Ne amintim cu toții cum drojdia a fost unul dintre produsele care a lipsit o vreme de pe rafturile magazinelor. La noi, acest lucru s-a reflectat în creșterea vânzării mașinilor de făcut pâine și a aparatelor de gătit”, adaugă compania.

Pasionat de e-commerce? Fii alături de noi la ediția online a ecomTEAM pe 28 și 29 septembrie. Te poți înscrie rapid AICI.

Din luna martie până în prezent, topul celor mai comandate produse din punct de vedere cantitativ pe eMAG arată astfel:

  • Măști medicale
  • Mașini de făcut pâine și alte aparate de gătit
  • Produse alimentare
  • Căni filtrante și alte accesorii
  • Epilatoare, aparate de ras și de tuns
  • Aparate de fitness
  • Jucării
  • Hrană pentru animale
  • Birotică și papetărie
  • Vitamine și suplimente
  • Articole pentru grădinărit
  • Console, jocuri și accesorii console
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri