Edenred România lansează Edenred Pay, propria soluție de plăți mobile pentru sistemul de operare Android, disponibilă pentru beneficiile extrasalariale acordate în format digital, precum tichetele de masă. Numărul instituțiilor financiare care oferă în România portofele digitale pe Android a ajuns astfel la 9.

Totodată, aproape 20 bănci și instituții financiare oferă în România posibilitatea de plată cu Apple Pay, acesta fiind cel mai popular portofel digital din piață. Dintre acestea, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Raiffeisen Bank, CEC Bank, OTP Bank, Orange Money și Sodexo au dezvoltat și portofele digitale proprii pentru posesorii de telefoane cu Android..

Dintre competitorii direcți ai Edenred, Sodexo a dezvoltat un portofel digital pentru posesorii de telefoane pe Android - SodexoPay - în timp ce Up România a implementat Apple Pay și urmează, de asemenea, să lanseze propria soluție Android.

Despre plățile cu telefonul mobil și aplicațiile bancare ce ne fac viața mai ușoară vom discuta la conferința Future Banking, din 9-10 septembrie! Te poți înscrie AICI.

De asemenea, Libra Internet Bank urmează să lanseze în august propria aplicație de plăți mobile - Libra Pay - iar în decembrie ar putea oferi și soluția Apple Pay.

Aplicația MyEdenred Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și este compatibilă cu dispozitive care rulează Android 6.0 sau o versiune ulterioară și includ tehnologia NFC.

„Am lansat 36 de soluții digitale în 21 de țări iar acum, la Edenred, știm că plata mobilă este un beneficiu excelent și am fost primul grup de servicii corporative preplătite care a oferit soluții de plată mobile. Venim acum cu o soluție proprie care adresează în mod direct o mare parte dintre utilizatorii Edenred din România, pe care ne dorim să îi sprijinim în procesul de adopție a noilor obiceiuri de consum online”, declară Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România.

Edenred Pay este o metodă de plată simplă și rapidă, ce presupune utilizarea unui un smartphone care rulează Android – și implementează cele mai stricte standarde de securitate, precum tokenizarea. Beneficiarii cardurilor preplătite Edenred România pot face plăți contactless direct cu telefonul imediat ce au încărcat cardurile de beneficii extrasalariale în noua aplicație dedicată.

Plățile mobile cu Edenred Pay sunt acceptate în rețeaua națională de comercianți parteneri care au terminale POS contactless. Noua soluție de plată Edenred Pay aduce multiple beneficii și pentru comercianții parteneri – plățile la casele de marcat sunt fluidizate atunci când sunt realizate cu dispozitive mobile și ajută la diminuarea contactului uman între angajați și clienți. Edenred Pay nu presupune nicio dezvoltare sau investiție suplimentară din partea comercianților.

În prezent, Edenred România oferă soluții pentru ca toți utilizatorii de carduri de beneficii: Edenred Ticket Restaurant, Edenred Vacanță, Edenred Cadou și Edenred Cultural să poată face plăți mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri