Actuala criză face tot mai importantă pentru start-up-uri găsirea acceleratoarelor potrivite, a declarat Andreea Porojan, Fintech Partnerships Manager - Raiffeisen Bank Romania, în cadrul conferinței Future Banking 2020 organizată de wall-street.ro.

”Chiar dacă trecem încă prin momente dificile, start-up-urile trebuie să vadă oportunitățile care apar. De asemenea, acestea trebuie sa aleagă acceleratoarele potrivite și mentorii pe care se pot baza deoarece colaborarea este mult mai necesară decât până acum”, spune Andreea Porojan.

În luna mai, Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Bank Bulgaria au lansat Elevator Lab Challenge “Advanced Analitics and Loyalty Solutions for Companies Track”, o nouă ediție a programului de parteneriat global al Raiffeisen Bank Internațional (RBI) care sprijină dezvoltarea statup-urilor și companiilor de fintech din întreaga lume.

Programul de parteneriate Elevator Lab le oferă fintech-urilor oportunitatea de a lucra cu experți și mentori din industria bancară, cât și acces la informațiile necesare pentru a testa produsele într-un proiect pilot.

Retail jobs

“40% din companiile care s-au înscris în competiția noastră au fost din România. Este un lucru bun. Ne arată că econistsemul este unul solid și că avem start-up-uri tech pe care să ne bazăm și care ne ajută să construim soluții interesante pentru clienții Raiffeisen”, menționează Andreea Porojan.

Andreea Porojan a fost prezentă la Future Banking 2020, eveniment organizat de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank România (innovation partner), Mastercard (gold partner), Smart Fintech (gold partner), BCR România (gold partner), ING Tech (gold partner), Temenos (gold partner), Tremend (gold partner), Raiffeisen Bank România (gold partner), First Bank (silver partner), Elevator Lab (silver partner), Banca Transilvania (silver partner), Namirial Group (silver partner), Fintech OS (silver partner), CEC Bank (silver partner), iFactor (silver partner), Modex (silver partner), Info Cert (silver partner), Twispay (silver partner), Prime Dash (silver partner), Beez (silver partner), Citi (silver partner), Inform (sponsor) și Alpha Bank (sponsor).

Citeste si:
Mick Fennell, Temenos: Păstrați cash-ul ca amintire!
Mick Fennell, Temenos:...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri