CEC Bank lansează aplicația SmartPhone POS – o soluție pentru comercianți, care vor putea folosi telefonul mobil în dispozitiv POS pentru acceptarea plăților cu cardul.

Soluția de acceptare a plăților cu cardul de pe telefon se adresează în principal micilor afaceri și business-urilor pentru care mobilitatea este esențială: servicii de curierat și livrare, comerț stradal, servicii la domiciliu, restaurante, etc. În plus, prin decontarea automată a tranzacțiilor la sfârșitul zilei, micii antreprenori pot avea acces rapid la lichidități. CEC Bank oferă soluția SmartPhone POS în mod gratuit business-urilor care încheie contracte până la sfârșitul anului- fără comisioane până la 30 iunie 2022.

Citește și Clasamentul băncilor în 2020. Creditorii au sfidat pandemia cu creșteri majore ale activelor

Fără dispozitive speciale și cheltuieli de administrare

„În contextul în care mobilitatea și soluțiile digitale câștigă din ce în ce mai mult teren în rândul consumatorilor și antreprenorilor, aplicația SmartPhone POS este soluția cu care CEC Bank vine în întâmpinarea comercianților pentru acceptarea plăților cu cardul direct de pe telefonul mobil, fără să fie nevoie de închirierea unor dispozitive speciale, de conexiuni suplimentare dedicate POS-ului și de costuri suplimentare de administrare”, a declarat Mihaela Bujac, Director Carduri la CEC Bank.

Citește și POS-ul, înlocuit cu telefonul: cum arată noile soluții lansate de Vodafone

Consumatorii vor putea achita plăți contactless rapide și în siguranță, inclusiv de pe telefonul mobil, prin portofele electronice precum Google Pay, Apple Pay sau CEC Pay. Plățile se vor face prin simpla apropiere a cardului sau a telefonului clientului de dispozitivul pe care a fost instalată aplicația SmartPhone POS și pe care au fost introduse detaliile de plată. Bonul cu confirmarea plății poate fi trimis clientului pe email, SMS sau Whatsapp. Aplicația SmartPhone POS a fost certificată de Visa și Mastercard și respectă standardele de securitate a datelor.

La nivelul comercianților, aplicația SmartPhone POS poate fi utilizată de pe orice dispozitiv – telefon, tabletă – cu sistem de operare Android (versiunea 5.0 sau mai recentă), echipat cu NFC și cu conexiune la Internet. Aplicația poate fi activată imediat pe baza codurilor SMS generate după semnarea contractului cu CEC Bank.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri