Direct One si Samsung Electronics Romania au lansat aplicatia Seenow, prin care utilizatorii au acces in timp real la continutul transmis de 13 posturi de televiziune romanesti. Deocamdata, aplicatia va putea fi instalata pe tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1, insa, in curand, va putea fi accesata si pentru celelalte modele, precum si pentru alte dispozitive Samsung, cum ar fi smartphone-urile.
Printre cele 13 posturi se numara B1TV, Kanal D, Realitatea TV, The Money Channel, Kiss TV si UTV. Acestora urmeaza sa li se adauge in lunile urmatoare alta opt posturi TV.

Seenow va putea fi descarcata online, la adresa www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk, urmand ca in luna ianuarie sa fie disponibila pe Android Market si Samsung Apps. In primele sase luni de la lansare, Seenow va putea fi downloadata gratuit de catre posesorii de tablete Samsung.

“Samsung Electronics Romania desfasoara mai multe programe prin care urmareste crearea de continut relevant pentru utilizatorul roman. Pentru viitorul apropiat avem in dezvoltare aplicatii care sa foloseasca functiile senzorilor de miscare”, spune Sorin Manea, managerul diviziei mobile in cadrul Samsung Electronics Romania.

Compania dezvoltatoare a aplicatiei, Direct One, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata companiilor care vand servicii in regim wholesale catre marii operatori de comunicatii. In urma cu trei ani, Direct One a luat decizia de a investi in dezvoltarea unei noi linii de business, care sa diferentieze compania de competitorii sai din piata de telecom si sa exploateze oportunitatea oferita de nevoia de distributie a continutului video pe Internet.

"Distributia de continut premium in mediul online este un subiect foarte dificil si controversat, avand in vedere cat de atipica este piata din Romania si cat de dificil este sa estimezi potentialul de consum real. Seenow va putea fi accesat in scurt timp de pe orice dispozitiv multimedia, fie tableta sau smartphone, console de jocuri sau televizionare conectate la Internet. Vrem sa oferim utilizatorilor un serviciu care sa le asigure toate nevoile de consum de continut, fie ca este vorba de TV, filme de top din box office sau continut de nisa, precum documentare, romance sau filme romanesti clasice. Si acesta este doar inceputul“, declara Catalin Clemente, director de marketing si vanzari in cadrul Direct One.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri