Dupa ce au recrutat pe Siri sa vorbeasca de rau iPad-ul, dupa ce au lansat un site de comparatii de preturi si dupa ce “s-au luat” de iPad Mini, Microsoft doreste acum sa iti cumpere produsul Apple, oferindu-ti minim 200 de dolari, voucher, pe el.

Producatorul tabletelor Surface a lansat o promotie la magazinele fizice din SUA care permite utilizatorilor de iPad 2, iPad 3 si iPad 4 sa schimbe tabletele pentru vouchere de minim 200 de dolari. Device-urile trebuie sa fie folosite “fara urme evidente de uzura” si oferta este valabila doar in magazinele Microsoft din SUA si Canada, nu si pe Internet.

Deal-ul este realizat pentru a-i convinge pe utilizatori sa treaca pe tablete Surface. Microsoft a fost fortata sa scada pretul tabletelor cu 30%, la nivel global, dupa ce device-ul a generat vanzari sub asteptari.

Compania americana va tine un eveniment special in New York pe 23 septembrie, analistii asteptandu-se sa lanseze Surface 2 si Surface Pro 2.

Oferta Microsoft de schimbare a device-urilor Apple contra voucherelor va expira pe 27 octombrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri