Smartphone-urile Nokia echipate cu sistemul de operare Android, dezvoltat de catre Google, nu vor ajunge pe pietele din SUA, Canada, Coreea sau Japonia, au afirmat oficialii grupului finlandez.

Nokia X, X+ si Nokia XL, cele trei dispozitive mobile prezentate pentru prima data in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, vor fi disponibil pe pietele din Asia si Pacific, in Europa, India, America Latina, dar si regiunea Orientului Mijlociu si a Africii, cel putin asa reiese din informatiile prezentate la lansare.
Jussi Nevanlinna, vicepresedinte marketing al Nokia pentru divizia de telefoane mobile, a precizat ca “cele trei modele sunt echipamente pentru piata globala, mai putin America de Nord, Japonia sau Korea”, arata GSMArena.com.
In opinia celor de la Nokia, intrarea pe aceste piete mult prea dezvoltate nu are rostul, utilizatorii din aceste regiuni fiind mai mult orientati catre alte modele si game de pret.
Nokia mizeaza si in acest an pe dispozitive ieftine, targetate catre pietele unde consumul acestei game de produse este mai ridicat. Spre exemplu, modelele lansate de Nokia la MWC 2014 incep de la 89 de euro si ajung la 109 euro.
Reprezentantul companiei finlandeze a dat asigurari ca anul acesta vor urma si alte lansari pentru modelele din seria Nokia X, echipate cu Android.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri